fbpx

Ga je een huis bouwen of grondig renoveren? Met een energiezuinige lucht-water warmtepomp maak je jouw woning klaar voor de toekomst!

Het Samsung EHS TDM Plus systeem zorgt ervoor dat de temperatuur in je hele woning snel en flexibel kunt regelen. Met deze all-in-one warmtepomp verkoel en verwarm je jouw huis het hele jaar door. Of je nu een nieuwe woning bouwt of een bestaande renoveert; de Samsung EHS TDM Plus is de ideale oplossing voor elke situatie.

All-in-one comfort

Één buitenunit regelt de binnentemperatuur van jouw woning. Dit gaat zowel via vloerverwarming, lage temperatuur convectoren als airconditioning. Bovendien verzorgt het systeem ook de productie van sanitair warm water.

 Kostenefficiënt

Bespaar op de energie-en installatiekosten met de Samsung ClimateHub (warmtepomp. Het systeem maakt namelijk gebruik van energie uit de buitenlucht Daarbij zorgt een koppeling met zonnepanelen en Smart Grid voor een maximaal rendement. 

Slimme bediening

Tegenwoordig doe je alles met je smartphone. Met de SmartThings-app kan je zowel thuis als vanop afstand het systeem bedienen. Zo zorg je voor een comfortabel warme woning in de winter of een heerlijk fris huis in de zomer. 

ClimateHub

De ClimateHub is een gecombineerde warmtepomp die werkt zowel met lucht/lucht als met lucht/water technologie en is daarmee een duurzaam alternatief voor de Cv-ketel.  Met de airconditioningunits (lucht/lucht) bereik je snel een comfortabele kamertemperatuur. Naast koelen kunnen deze units namelijk ook de ruimte verwarmen. Het lucht/watersysteem zorgt dan weer voor warm water voor de vloerverwarming en lage temperatuur convectoren. Met de Samsung ClimateHub maak je jouw woning echt klaar voor de toekomst. Het intelligente systeem schakelt namelijk op een efficiënte manier tussen de verschillende behoeftes.

Het all-in-one systeem is gebouwd op een efficiënte en milieuvriendelijke technologie. De keuze van dit systeem met een uitstekende energie-efficiëntiewaarde (A++) heeft een positieve invloed op de EPB-waarde van jouw woning. Bovendien kom je ook nog in aanmerking voor een subsidie.

Wil je meer weten over wat de Samsung ClimateHub voor jouw woning kan betekenen? Vul je gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk voor een afspraak

Vrijblijvende offerte

Op maat van uw situatie
24/24 naservice
Meer dan 15 jaar ervaring
Showroom in Herentals

Contact Us