fbpx

Jouw buren hebben een Samsung Airco

Heb jij afgelopen weken een camionette van Maes Industries bij jou in de straat gespot? Dan hebben de buren een Samsung airco laten installeren. Zij kunnen vanaf nu het klimaat in hun huis zelf regelen en genieten van een optimaal binnenklimaat.

Wil jij ook niet langer ’s nachts badend in het zweet wakker worden van de warmte of wegsmelten achter je computer op je thuiswerkplek? Maak dan een afspraak, onze experts adviseren je graag over de beste oplossing in jouw woning. Of je nu één kamer wil koelen of je hele huis: Maes en Samsung maken het mogelijk.

De voordelen van Samsung airco

Koelen zonder koude tocht? Het kan met de Samsung WindFree™ airconditioners. Samsung ontwikkelt niet alleen slimme technologie voor smartphone, televisies of koelkasten, ook de airco’s van Samsung bevatten de laatste nieuwe technologieën. Zo kan je energie-efficiënt de ruimte koelen zonder koude tocht, ideaal voor zowel je slaapkamer, woonkamer als studeerkamer. Bovendien passen de slimme bedieningselementen zich aan jouw persoonlijke voorkeuren en gebruikspatronen aan. Zo creëert het systeem automatisch de optimale binnentemperatuur op ieder moment.

WindFree™ koeling

Door het gebruik van duizenden microgaatjes wordt de koude lucht gelijkmatig door de ruimte verspreidt, zonder onaangename koude tocht. Dat is de kracht van de Samsung Wind-Free™- technologie.

Slimme bediening

Samsung laat je kennis maken met het comfort van Artificial Intelligence en een intelligente manier van leven. Het analyseert de kameromstandigheden en gebruikspatronen, zodat het de temperatuur van jouw ruimte automatisch aanpast. 

Energie-efficiënt 

Samsung’s compressor met Digital Inverter Boost-technologie helpt je om te besparen op energieverbruik. Snel en efficiënt koelen zonder energie te verspillen. Bij koeling optimaliseert de compressor het stroomverbruik waardoor het energieverbruik tot een minimum worden beperkt. 

Fluisterstil

In de WindFree™-modus wordt de lucht zacht en geruisloos verspreidt. Ideaal om je slaapkamer ’s nachts goed te kunnen koelen en te kunnen genieten van een optimale nachtrust. 

SmartThings

Wifi-bediening

Na een dag werken wil je thuiskomen in heerlijk koel huis. Met Samsung SmartThings app en Bixby kan je de werking van je airco op afstand inschakelen of stel je de werking van de airco in volgens een voorgesteld gebruiksschema. Comfort was nog nooit zo eenvoudig.

WindFree™ Elite

WindFree™ Comfort

+ Unieke WindFree™ technologie
+ Wifi-bediening met SmartThings
+ Bewegingssensor
+ Tri-Care filter 
+ AI Auto Comfort
+ Digital Inverter Boost technologie
+ Energielabel A+++ / A+++

+ Unieke WindFree™ technologie
+ Wifi-bediening met SmartThings
+ AI Auto Comfort
+ Digital Inverter Boost technologie
+ Energielabel A++ / A

 

Vul je gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk voor een afspraak

Vrijblijvende offerte

✔ Op maat van uw situatie
✔ 24/24 naservice
✔ Meer dan 15 jaar ervaring
✔ Showroom in Herentals

Contact Us