fbpx

Sinds de oprichting in 2006 kende Maes uit Herentals een sterke groei. Inmiddels telt het bedrijf onder leiding van oprichter Jimmy Maes 45 medewerkers. Naast particuliere installaties richt Maes zich als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf op opdrachten voor KMO’s, retail en industrie. Voor particulieren richt Maes zich hoofdzakelijk op de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

De wortels van het succes

De successen van Maes vallen vrij eenvoudig te verklaren: klantenservice komt altijd op de eerste plaats. Dat uit zich in klantenadvies op maat dankzij de eigen studiedienst, merkonafhankelijke keuzes zodat altijd de beste installaties worden voorgesteld, correcte afspraken over timing en deadlines, een vakkundige installatie door experts én een 24/24 naservice.

Nieuwe showroom en kantoren in 2013

Maes werkt sinds 2013 vanuit gloednieuwe kantoren en een showroom in Herentals. Deze situeren zich vlakbij de afrit 20 ‘Herentals – West’ van de E313.

Daardoor zijn we voor particuliere klanten bijzonder vlot bereikbaar vanuit de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.