fbpx

Wil je een warmtepomp laten installeren in Schoten. Kies dan voor het vakmanschap van installatiebedrijf Maes uit Herentals. Wij specialiseren ons voor de volledige provincie Antwerpen – waaronder ook Schoten – in de installatie van een lucht- waterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Zo creëren we een uiterst energiezuinige en rendementsvolle verwarming. Deze warmtepomp is ook geschikt voor het opwarmen van je sanitair warm water. Op warme zomerdagen kan je dezelfde combinatie van warmtepomp en vloerverwarming inschakelen voor energiezuinige koeling. Daarnaast specialiseren we ons in ventilatiesystemen en airco. We vertellen je graag welke referenties we hebben voor een warmtepomp in Schoten. Maak hier je afspraak met onze technisch adviseur Toon Thys voor een bespreking van jouw project.

Laat je warmtepomp in Schoten installeren door Maes

Maes richt zich als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf op de installatie van uiterst complexe industriële koelinstallaties. Daarnaast stellen we onze vakkennis, ervaring en expertise ten dienste van particuliere projecten. Wij beschikken over een gemotiveerd team van 35 specialisten. Voor elk vakgebied hebben we de nodige expertise in huis. Zo installeren we energiezuinige verwarmingssystemen en airco’s met behulp van lucht – water en Lucht- luchtwarmtepompenen. Daarnaast kan je op ons rekenen voor de plaatsing van ventilatiesystemen.

Vanuit onze gloednieuwe kantoren en showroom in Herentals installeren we een warmtepomp in de volledige provincie Antwerpen, waaronder ook Schoten. Lees hier meer over Maes.

Ontdek hier de vier belangrijkste troeven van Maes:

  • Een merkonafhankelijke uit verschillende A-merken
    Wij zijn gebonden aan geen enkele leverancier of merk. Dit betekent dat wij voor elke specifieke situatie, en binnen de budgettaire mogelijkheden, de meest aangewezen installatie selecteren. Zo zijn we 100% zeker dat onze installatie aan de gestelde verwachtingen voldoet. Wij werken uitsluitend met streng geselecteerde A-merken zoals Daikin, Samsung, Mitsubishi, Toshiba en General.
  • Calculatie door onze eigen interne studiedienst
    Elk project wordt uitgewerkt en gecalculeerd door onze eigen interne studiedienst. Dit betekent een enorme kwaliteitsgarantie voor het eindresultaat. Wij hebben alle vereiste knowhow in eigen huis.
  • Correcte installatie binnen de afgesproken deadline
    Dankzij onze schaalgrootte met meerdere teams van vakbekwame installateurs, leveren wij elke afspraak op volgens de afgesproken timing. Dat geldt ook voor de plaatsing van een warmtepomp in Schoten.

Lees hier alles over onze aanpak om een warmtepomp in Schoten te plaatsen.

Zoek je een installatiebedrijf voor een warmtepomp in Schoten? Maak hier je afspraak met onze technisch adviseur Toon Thys.