fbpx

Als je een warmtepomp wilt laten installeren in Kapellen, dan maak je met Maes gegarandeerd de juiste keuze. Vanuit onze vestiging in Herentals bedienen we heel de provincie Antwerpen, waaronder dus ook Kapellen. Een lucht- waterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming vormt één van de meest energiezuinige en rendabele verwarmingssystemen. Deze warmtepomp kan je ook inzetten voor het verwarmen van je sanitair warm water én voor het koelen van je woning op warme zomerdagen. Ook in Kapellen tellen we talrijke tevreden klanten met een warmtepomp. Wij staan garant voor een correcte installatie en een 24/24 interventiedienst bij dringende problemen. Maak hier je afspraak met onze technisch adviseur Toon Thys.

Wil je weten hoe wij de installatie van een warmtepomp in Kapellen stap voor stap aanpakken? Lees hier onze werkwijze.

Waarom in Kapellen een warmtepomp laten installeren door Maes?

Wij zijn een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf met meer dan 35 vakspecialisten in dienst. Naast onze projecten voor de installatie van industriële koeling installeren we ook warmtepompen, ventilatiesystemen en airco bij particulieren.

Dankzij onze nieuwe kantoren en showroom in het centraal gelegen Herentals – vlakbij de E313 – vormt het installeren van een warmtepomp in Kapellen geen enkel probleem. Lees hier meer over ons bedrijf.

Wat zijn onze troeven voor het installeren van een warmtepomp in Kapellen?

 • Wij zijn een merkonafhankelijke installateur
  Voor elke klant zijn we volledig vrij om de meest aangewezen warmtepomp te adviseren. Wij werken uitsluitend samen met streng geselecteerde A-merken. We spreken dan over Daikin, Samsung, Mitsubishi, Toshiba en General. Dankzij onze schaalgrootte krijgen wij van leveranciers de beste voorwaarden.
 • Eigen studiedienst
  Elk project wordt technisch uitgewerkt en gecalculeerd door onze eigen studiedienst. Zo ben je 100 procent zeker van de kwaliteit en juiste dimensionering van jouw installatie.
 • Respect voor timing
  Wij zetten dagelijks meerdere ploegen van vakbekwame installateurs in om onze installaties te plaatsen. Daardoor beschikken we over alle vereiste flexibiliteit om de afgesproken timing te respecteren.
 • Altijd bereikbaar voor dringende interventies
  Kamp je met een onverwachtse panne en leidt dit tot ernstige problemen? Wij komen meteen langs. Onze interventiedienst is dag en nacht, ook tijdens de weekends, bereikbaar.

In de Kapellen een warmtepomp laten plaatsen? Maak hier je afspraak met onze technisch adviseur Toon Thys.