fbpx

Vertrouw op Maes uit Herentals als vakbekwame installateur van een warmtepomp. Wij combineren de installatie van een warmtepomp meestal met vloerverwarming. Ook het opwarmen van je sanitair warm water of een aircofunctie is mogelijk met een warmtepomp. Als installateur garanderen wij een totaalservice voor de plaatsing van je warmtepomp. Dit omvat zowel de technische analyse voor de selectie van het meest optimale systeem, de vakkundige plaatsing als de volledige 24/24 naservice. Ontdek hier onze aanpak als installateur van jouw warmtepomp.

Waarom Maes als installateur van je warmtepomp?

Met Maes uit Herentals als gecertificeerde installateur van je warmtepomp kies je voor absolute zekerheid. Wij hebben meer dan 35 vakspecialisten in dienst. Naast industriële koelinstallaties richten wij ons als installateur op de plaatsing van warmtepompen bij particulieren thuis. Lees hier meer over ons.

Zo genieten ook particulieren van onze troeven.

  • Als grote merkonafhankelijke installateur bedingen wij voor jouw warmtepomp de beste voorwaarden bij de gekende A-merken zoals Daikin, Samsung, Mitsubishi, Toshiba, General en Panasonic.
  • Wij beschikken over een eigen studiedienst. Deze werkt na een grondige bespreking van jouw wensen en verwachtingen het meest optimale systeem uit om met een warmtepomp je woning te verwarmen en van sanitair warm water te voorzien. Ook een koelfunctie is optioneel mogelijk. Wij werken met lucht- waterwarmtepompen, aangevuld met lucht- luchtwarmtepompen.
  • Dankzij onze schaalgrootte met meer dan 30 specialisten garanderen wij als installateur steeds de afgesproken timing voor de plaatsing van jouw warmtepomp.
  • Wij beschikken over een 24/24 uur interventiedienst voor het oplossen van dringende problemen. We laten jou letterlijk nooit in de kou staan én zijn altijd bereikbaar.

Ontdek hier onze werkwijze voor het plaatsen van een warmtepomp.

Waar zijn wij als installateur actief voor het plaatsen van een warmtepomp?

Wij werken vanuit gloednieuwe kantoren en een showroom in Herentals. Je kan ons vlot bereiken via de autostrade E313, afrit 20 ‘Herentals West’. Deze vlotte bereikbaarheid maakt van ons de ideale installateur van een warmtepomp voor klanten uit de volledige provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Nodig ons uit voor een vrijblijvende technische analyse van jouw energiezuinige verwarming of airco met een warmtepomp? Maak hier je afspraak met onze technische adviseur Toon Thys.