fbpx

Ben je voor een woning, winkel of horecazaak in Brasschaat op zoek naar een installateur van een warmtepomp voor een energiezuinige verwarming en koeling? Vertrouw dan op het vakmanschap van installatiebedrijf Maes uit Herentals. Wij realiseerden al talrijke projecten met een warmtepomp in Brasschaat. Voor een uiterst energiezuinige en rendabele verwarming raden wij de plaatsing van een lucht- waterwarmtepomp aan in combinatie met vloerverwarming. Ontdek hier alle voordelen van deze configuratie. Je kan deze warmtepomp ook inschakelen voor het opwarmen van je sanitair warm water. Op warme zomerdagen zorgt dezelfde warmtepomp voor de nodige koeling. Maak hier je afspraak met onze technisch adviseur Toon Thys voor een bespreking van jouw project.

Kies voor Maes als je een warmtepomp wil in Brasschaat

Vertrouw op de jarenlange ervaring en vakbekwaamheid van Maes uit Herentals voor het installeren van een warmtepomp in Brasschaat. Wij zijn een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf dat zich richt op grote industriële installaties. Daarnaast installeren we voor particulieren ventilatiesystemen, airco en warmtepompen voor een energiezuinige verwarming. Ontdek hier alles over Maes.

Vanuit onze gloednieuwe kantoren en showroom in Herentals (vlakbij afrit 20 van de E313) hebben we de perfecte uitvalsbasis voor het plaatsen van een warmtepomp in Brasschaat.

Ontdek hier onze belangrijkste troeven:

  • Wij selecteren in alle vrijheid de voor jou aangewezen warmtepomp
    Wij werken volledig merkonafhankelijk en zijn dus niet gebonden aan één specifieke leverancier. Dit betekent dat we voor elk project vrij analyseren welke warmtepomp het meest aangewezen is. We kiezen daarbij een installatie van een select groepje A-merken. Concreet werken we vooral samen met topmerken als Daikin, Samsung, Mitsubishi, Toshiba en General.
  • Eigen volledig uitgeruste studiedienst
    We beschikken over een interne studiedienst die voor elke installatie de vereiste analyses en calculaties uitvoert. Zo zijn we telkens 100% zeker dat de geadviseerde installatie perfect aan de gestelde noden voldoet.
  • Vakbekwame installatie binnen de afgesproken timing
    Wij beschikken over een uitgebreid team van vakbekwame installateurs. Dankzij onze verschillende installatieploegen respecteren we steeds de afgesproken timing voor de installatie van jouw warmtepomp in Brasschaat.

Ontdek hier alles over onze werkwijze om een warmtepomp in Brasschaat te installeren.

Op zoek naar een installatiebedrijf voor het plaatsen van een warmtepomp in Brasschaat? Maak hier je afspraak met onze technisch adviseur Toon Thys.