fbpx

Met Maes uit Herentals (provincie Antwerpen) maak je gegarandeerd de juiste keuze voor de installatie van een warmtepomp. Voor de meeste klanten – waaronder vele uit de provincie Antwerpen - plaatsen wij een lucht- waterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Op die manier heb je een uiterst energiezuinige verwarming voor je woning. Daarnaast kan je deze warmtepomp ook gebruiken voor het opwarmen van je sanitair warm water én het koelen van je woning. Als ervaren en merkonafhankelijke installateur uit Antwerpen bieden wij onze klanten de garantie op een vakkundige plaatsing van hun warmtepomp én een 24/24 interventiedienst bij dringende problemen. Ontdek hier alles over onze werkwijze als installateur van jouw warmtepomp.

Waarom voor jouw warmtepomp kiezen voor Maes uit Antwerpen?

Als gecertificeerde warmtespecialist en koeltechnisch bedrijf beschikken wij over een uiterst vakbekwaam team van 35 medewerkers. Eén van onze twee pijlers richt zich op grote industriële installaties. Daarnaast zijn wij voor de installatie van een warmtepomp ook actief op de particuliere markt in de provincie Antwerpen. Ontdek hier alles over ons bedrijf.

We beschikken vier grote troeven om jouw warmtepomp in de provincie Antwerpen vakkundig te installeren.

 • Merkonafhankelijke installateur voor de beste oplossing
  Wij zijn een volledig merkonafhankelijke installateur die samenwerkt met en ervaring heeft in een select groepje van A-merken. Concreet gaat het over Daikin, Samsung, Mitsubishi, Toshiba en General. Onze onafhankelijkheid maakt het mogelijk om voor elke specifieke situatie het meest aangewezen merk en de beste installatie te selecteren. Dankzij onze schaalgrootte verkrijgen wij in het voordeel van onze klanten uitstekende condities bij onze leveranciers.
 • Eigen studiedienst voor de volledige calculatie
  Dankzij onze schaalgrootte beschikken wij over een volledig uitgeruste studiedienst. Deze staat in voor de volledige calculatie van jouw project. De studiedienst werkt op maat van jouw behoeftes een totaalsysteem uit voor de energiezuinige verwarming en koeling van je woning met behulp van een warmtepomp.
 • De timing wordt steeds gerespecteerd
  Wij beschikken over meerdere technische ploegen, zodat we steeds de afgesproken timing kunnen waarmaken.
 • 24 uur op 24 bereikbaar voor dringende interventies
  Bij dringende technische problemen zijn wij dag en nacht bereikbaar, ook tijdens de weekends. Wanneer het nodig is, komen wij meteen langs.

Lees hier meer over onze aanpak voor het plaatsen van een warmtepomp.

Dé installateur voor je warmtepomp in de provincie Antwerpen

Onze nieuwe kantoren en showroom in Herentals liggen uiterst centraal in de provincie Antwerpen voor het plaatsen van een warmtepomp. Je kan ons eenvoudig bereiken via de E313, afrit Herentals West.

In de provincie Antwerpen een warmtepomp laten installeren? Maak hier je afspraak met onze technisch adviseur Toon Thys.