fbpx

Ook in Schilde biedt Maes een totaalservice voor het installeren van airco. Vanuit Herentals richten wij ons als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf op de volledige provincie Antwerpen. Naast onze technische vakbekwaamheid zijn wij bijzonder sterk in het discreet integreren van de binnenunits in de woning. Op die manier installeerden wij al airco bij talloze klanten uit Schilde. Vraag gerust naar onze referenties in deze gemeente. Wij plaatsen airco in Schilde in de vorm van lucht- luchtwarmtepompen. Deze toestellen hebben ook een verwarmingsfunctie. Door het reguleren van de luchtvochtigheid zorgen ze ook voor een gezond binnenklimaat. Wij installeren airco in Schilde zowel in nieuwbouwwoningen als bij renovatieprojecten. Contacteer onze technisch adviseur Toon Thys voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse.

Onze mogelijkheden voor de installatie van airco variëren van het koelen van één ruimte, bijvoorbeeld een zolderkamer, tot en met de volledige koeling van een woning. Afhankelijk van jouw behoeftes werken wij met één binnenunit die we rechtstreeks verbinden met de buitenunit of we koppelen meerdere units met één buitenunit. In elk geval zijn we bijzonder sterk in het integreren van de binnenunits in de woning. Daarvoor bestaan tal van mogelijkheden. Ontdek ze hier.

Naast het inzetten van lucht- luchtwarmtepompen – wat meestal gebeurt op de verdieping – kan je ook koelen met een lucht- waterwarmtepomp en vloerverwarming. Dit is aangewezen op de benedenverdieping.

Waarom Maes voor de installatie van airco in Schilde?

Vanuit onze gloednieuwe showroom en kantoren vlakbij de E313 in Herentals, is Schilde voor ons bijzonder goed bereikbaar. Airco vormt één van onze absolute specialiteiten. Wij zijn een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf met meer dan 35 medewerkers. Naast complexe en uitgebreide industriële koelinstallaties, bieden we onze dienstverlening ook aan op de particuliere markt. Tal van inwoners uit Schilde schakelden ons al in voor het plaatsen van airco in hun woning, winkel of kantoor.

 1. Volledig merkonafhankelijk
  Wij plaatsen uitsluitend de beste toestellen van een select groepje A-merken: Daikin, Samsung, Mitsubishi, Toshiba en General. Voor elke situatie zoeken we volledig merkonafhankelijk naar het meest aangewezen toestel. Als klant geniet je dankzij onze schaalgrootte van de beste voorwaarden bij onze leveranciers.
 2. Eigen studiedienst voor de volledige calculatie
  Wij willen absolute zekerheid over de kwaliteit van onze projecten. Daarom beschikken we over een eigen studiedienst die jouw installatie volledig berekend.
 3. Wij respecteren altijd de afgesproken timing
  Een woord is een woord. Wanneer we beloven om de airco te installeren op een bepaalde datum, dan komen we deze belofte ook na. Dankzij onze meerdere technische ploegen, kunnen wij flexibel schakelen.
 4. Altijd bereikbaar voor dringende interventies
  Wij beschikken over een interventiedienst die 24 uur op 24 – ook tijdens de weekends – bereikbaar is voor dringende interventies.

Lees hier meer over onze aanpak voor het plaatsen van een airco in Schilde.

In Schilde airco laten installeren? Maak hier je afspraak met onze technisch adviseur Toon Thys.