fbpx

Ben je in Herentals op zoek naar een installateur van airco? Contacteer dan zeker Maes. Als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf uit Herentals plaatsen wij airco in de vorm van een lucht- luchtwarmtepompensysteem. Wij beschikken over verschillende mogelijkheden om de binnenunit discreet te integreren in de ruimtes. Naast het energiezuinig afkoelen kan je deze toestellen op koude dagen ook inschakelen als verwarmingsbron. Bovendien zorgt een lucht- luchtwarmtepompen ook voor een optimale luchtvochtigheid. Wil je in je bestaande woning in Herentals airco plaatsen? Contacteer ons. Onze technisch adviseur Toon Thys komt op afspraak langs voor een technische analyse ter plaatse.

Je bent bij ons welkom voor zowel één aircotoestel voor het afkoelen van één ruimte als voor een compleet systeem voor het koelen van je volledige woning. In dit laatste geval sluiten we meestal meerdere binnenunits aan op één buitenunit. Met één of meer lucht- luchtwarmtepompen werken we de optimale configuratie uit. Er bestaan verschillende manieren om de binnenunits discreet in een kamer te integreren. Ook een koeling via vloerverwarming is mogelijk met een lucht- waterwarmtepomp. Ontdek hier de mogelijkheden.

Waarom Maes uit Herentals kiezen voor je airco?

Met Maes kies je voor absolute zekerheid. Wij zijn een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf dat zich enerzijds richt op industriële koelinstallaties. Daarnaast werken we voor de particuliere markt, waarbij we ons specialiseren in energiezuinige verwarmingsoplossingen en airco. Tal van inwoners uit Herentals schakelden ons al in voor het installeren van airco in hun woning. Wij beschikken over een team van 35 medewerkers, zodat we voor elk vakgebied de juiste specialisten in huis hebben.

Ontdek onze vier belangrijkste troeven:

 • Wij selecteren merkonafhankelijk de beste oplossing voor jouw situatie
  Als merkonafhankelijke installateur zijn we volledig vrij om voor elke klant in Herentals de best mogelijke airco te selecteren, afhankelijk van de specifieke technische situatie en de budgettaire mogelijkheden. Wel werken we uitsluitend samen met een select groepje van A-merken, waaronder Daikin, Samsung, Mitsubishi, Toshiba en General. Door onze schaalgrootte bekomen wij van onze leveranciers de beste voorwaarden ten voordele van onze klanten.
 • Onze studiedienst berekent je volledige project.
  Elke installatie vereist het nodige studiewerk. Hiervoor beschikken wij over een volledig uitgeruste eigen studiedienst. Deze analyseert jouw situatie en werkt de technisch best mogelijke oplossing uit.
 • De timing is heilig
  Dankzij onze schaalgrootte met meerdere technische ploegen, respecteren we steeds de afgesproken planning.
 • Altijd bereikbaar voor dringende interventies
  Kamp je met een dringend probleem? Onze interventiedienst is 24 uur op 24 bereikbaar.

Lees hier meer over onze aanpak voor het plaatsen van een aircosysteem.

In Herentals airco laten plaatsen? Maak hier je afspraak met onze technisch adviseur Toon Thys.