fbpx

Maes uit Herentals ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot dé specialist voor airco in de provincie Antwerpen. Naast industriële koeltechnische installaties richten wij ons voor de volledige provincie Antwerpen op het plaatsen van airco in particuliere woningen, kantoren, winkels, horecazaken,…. Zo adviseren wij lucht- luchtwarmtepompen als uiterst energiezuinige airco. Deze toestellen hebben ook een verwarmingsfunctie. Bovendien garanderen ze een gezond binnenklimaat door het regelen van de luchtvochtigheid. Zowel in bestaande gebouwen als in nieuwbouwwoningen plaatsen wij airco in de volledige provincie Antwerpen. Contacteer onze technisch adviseur Toon Thys voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse.

De mogelijkheden van lucht- luchtwarmtepompen om een gebouw te koelen, zijn bijzonder groot. Je kan deze toestellen inschakelen voor het koelen van één ruimte. In dat geval heb je nood aan één buitenunit die gekoppeld wordt aan één binnenunit. Wanneer we een volledige woning moeten koelen, dan koppelen we meerdere binnenunits aan één buitenunit. De binnenunits kunnen we op tal van manieren discreet integreren in de ruimte.

In vele gevallen adviseren we voor het koelen van de bovenverdiepingen lucht- luchtwarmtepompen. Op de benedenverdieping kan je dan werken met een lucht- waterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. In de zomer gebruik je dezelfde installatie omgekeerd voor vloerkoeling.

Waarom Maes inschakelen voor airco in de provincie Antwerpen?

Wij beschikken over nieuwe kantoren en een uitgebreide showroom in Herentals, vlot bereikbaar via afrit 20 van de E313. Vanuit deze centrale locatie vormt het voor ons geen enkel probleem om airco te installeren in de volledige provincie Antwerpen. Wij beschikken over meer dan 35 medewerkers. Voor elke specialisatie binnen verwarmings- en koeltechnieken hebben we de juiste vakmannen in huis.

Onze troeven?

 1. Niet gebonden aan één merk
  Wij zijn niet gebonden aan één merk maar kiezen in alle vrijheid voor onze klanten het beste aircotoestel. Wij werken samen met een select gezelschap van gekende A-merken.
 2. Volledige calculatie in eigen huis
  Onze studiedienst berekent elke airco-installatie. Zo ben je volledig zeker van de juiste installatie.
 3. Respect voor de afgesproken timing
  Wij beschikken over meerdere vakbekwame installatieploegen waardoor we de afgesproken timing steeds respecteren.
 4. 24/24 servicedienst
  Onze servicedienst is op elk moment bereikbaar, dag en nacht. Bij dringende problemen komen we meteen langs.

Ontdek hier alles over onze werkwijze voor het installeren van airco in de provincie Antwerpen.

In de provincie Antwerpen airco laten plaatsen? Maak hier je afspraak met onze technisch adviseur Toon Thys.